ADVANCE CAT HAIRBALL TURKEY / RICE 1,5 KG

Advance Cat Hairball Turkey / Rice 1,5 kg is een compleet kattenvoer op basis van kalkoen en rijst speciaal voor katten met haarbalproblemen.
Het kattenvoer van Advance is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond! Deze variant is speciaal samengesteld voor katten die snel last hebben van haarbalproblemen. Het voer bevat een hoog vezelgehalte met havervezels, erwtenvezels en moutextract die helpen haarballen voorkomen en de uitscheiding van haren via de ontlasting bevorderen. Inuline en Inmunoglobulinen dragen bij aan een gezonde spijsvertering en darmwerking. Daarnaast zorgt het voer door de combinatie van specifieke mineralen en ingrediënten voor een optimale urine-pH en vermindert daarmee het risico op kristalvorming in de urinewegen en andere problemen. Omega 3 en 6 en biotine en zink helpen de vacht glanzend en gezond te houden en pyrofosfaten helpen de vorming van tandsteen voorkomen. Een smakelijk voer voor een gezond kattenleven!
- Kattenvoer voor volwassen katten met haarbalproblemen
- Met een hoog vezelgehalte om haarballen te voorkomen en uitscheiding van haren via de ontlasting
- Voor een sterk immuumsysteem en een gezond gebit
- Ondersteunt een gezonde urine-pH
- Voor een gezonde huid en vacht door Omega-vetzuren en biotine
Samenstelling: kalkoen 20%, gedroogd gevogelte-eiwit, maïsproteïne, tarwe, rijst 8%, maïs, gedroogde varkenseiwitten, dierlijk vet (gestabiliseerd met gemengde tocoferol van natuurlijke oorsprong), erwtenvezels 2,9%, gedroogde tonijneiwitten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, havervezels 1,5%, moutextract
1,5%, tarwe-eiwit, visolie, kaliumchloride, plasmaeiwitten (natuurlijke bron van immunoglobulinen) 0,4%, natuurlijke polyfenolen 0,01%.
Analytische bestanddelen: eiwit 37%, vet 14%, ruwe vezel 4,5%, ruwe as 7,2%, vocht 7,5%, calcium 1,30%, fosfor 1,18%, natrium 0,34%, kalium 0,78%, magnesium 0,1%, Omega 6 1,6%, Omega 3 0,4%

13,15 €