ADVANCE KITTEN 400 GR

Advance Kitten 400 gr
Advance Kitten in 400 gram is een volledig kattenvoer voor kittens en drachtige en zogende moederpoezen, verrijkt met nucleotiden voor een gezonde groei.
De eerste maanden van zijn leven groeit jouw kleine kitten het hardst, en daarom is gezonde voeding tijdens deze periode zeer belangrijk. In Advance Kitten vind je alles wat jouw katje nodig heeft! Dit smakelijk voer is gemaakt op basis van licht verteerbare kip en rijst voor een goede darmwerking. Er zijn nucleotiden aan het voer toegevoegd: deze vindt je normaal in moedermelk, waar ze zorgen voor een goede ontwikkeling van jouw kat. Omega 3, taurine en mineralen zorgen niet alleen voor een goede weerstand, maar ook voor een optimale urine-Ph, om de kans op blaasproblemen op latere leeftijd te verminderen. Advance Kitten heeft bovendien een hoge acceptatie en zal ook bij jouw kitten in de smaak vallen!
- Droogvoer voor kittens en zwangere en zogende moederpoezen
- Ondersteunt een gezonde ontwikkeling tijdens maand twee tot en met twaalf in het leven van jouw katje
- Verrijkt met nucleotiden, die ook in moedermelk voorkomen: deze zorgen voor een goede ontwikkeling van de organen en hersenen
- Met diverse mineralen, Omega 3 en taurine voor een gezond opgroeiende kat
- Zorgt voor een optimale Ph van de urine, om het risico op latere blaasproblemen zo klein mogelijk te houden
Samenstelling: kip (28%), rijst (16%), gedroogde varkensvleesproteïnen, maïseiwit, gedehydrateerde gevogelte-eiwitten, dierlijk vet, gestabiliseerd met gemengde tocoferolen van natuurlijke oorsprong, maïs, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, gedehydrateerde zalmeiwitten, bietenpulp, gedehydrateerd ei, vis olie, gist, plasma-eiwitten, natuurlijke bron van immunoglobulinen (0,65%), kaliumchloride, fructo-oligosachariden, calciumcarbonaat, gistextract (natuurlijke bron van nucleotiden) (0,1%)
Analytische bestanddelen: eiwit 41%, ruw vet 20%, ruwe vezel 1,5%, ruwe as 6,5%, Omega 3 0,4%, Omega 2,8%

6,65 €