HENART SUPERCHEW PORK M/L 300GR

Henart Superchew Pork M/L 300 gr
De Henart Superchew Pork M/L 300 gram is een smakelijke hondensnack van buffelhuid met een laagje gedroogd varkensvlees, verrijkt met groenlipmossel, glucosamine en kurkuma.
Een gezonde, natuurlijke snack geef je jouw hond met deze Henart Superchew! De Superchew bestaat uit gedroogde buffelhuid met daarover een laagje gedroogd varkensvlees, voor een heerlijke smaak. Door op de runderhuid te kauwen wordt deze zacht en worden de tanden verzorgd: door de wrijving van de buffelhuid langs het gebit kunnen tandsteen en tandplak verminderd worden en zorg je voor gezond tandvlees. Ook ga je hiermee verveling tegen, omdat de hond langere tijd actief bezig is met het kauwen op deze snack. Bovendien is de Superchew verrijkt met groenlipmossel voor een gezond bewegingsgestel en immuumsysteem, glucosamine voor sterke botten en gewrichten en kurkuma voor een sterk hart en gezonde organen. Een natuurlijke, gezonde snack voor jouw hond die verveling én tandproblemen kan tegengaan!
- Smakelijke snack voor de hond die verveling tegengat
- Gedroogde buffelhuid met een laagje vlees
- Helpt bij het verzorgen van de tanden
- Met groenlipmossel, glucosamine en kurkuma voor onder andere gezonde botten en gewrichten, een sterk hart en een weerbaar immuumsysteem
Samenstelling: hypoallergene buffelhuid met paardenvlees (vlees en dierlijke bijproducten 86%, glycerol 5%, maiszetmeel 6%, sorbitol 1%, mineralen 0,3%, glucosamine 0,17%, kurkuma 0,1%, groenlipmossel 0,1%)
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 42,8%, ruwe vezel 1,0%, ruw vet 20,8%, ruwe as 8,8%, vocht 9,5%
Inhoud: 300 gram

5.23 € 8.25 €