HILL'S FELINE K/D KIP 12X85 GR

Hill's Prescription Diet Feline k/d helpt het leven en de levenskwaliteit van uw dier door het ziekteverloop te vertragen en het reduceren van de symptomen te verbeteren.
De samenstelling van het complete voeder Hill's Prescription Diet Feline k/d is speciaal ontwikkeld voor behandeling met voer voor katten die aan nieraandoeningen lijden.
Nieraandoeningen hebben talrijke oorzaken die verschillende symptomen bij uw kat kunnen veroorzaken en haar leven in gevaar kunnen brengen.
Soms ontstaat de nieraandoening in aanwezigheid van andere ziektes of door verandering in de gezondheidstoestand van uw kat door erfelijke of door rasgebonden factoren of zelfs door voedingsfactoren.
De tekenen van een nieraandoening blijven moeilijk te ontdekken en openbaren zich over het algemeen pas na het verlies van tweederde van de nierfunctie.
Hill´s Prescription Diet Feline k/d biedt verschillende voordelen, en wel
gereduceerd proteïnegehalte om afbraak van schadelijke stoffen, waardoor de kat zich niet lekker voelt, te vermijden.
met extra omega-3 vetzuren uit visolie, ter verbetering van de doorbloeding van de nieren.
het hoge gehalte aan antioxidanten helpt schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.
door de fantastische smaak kunt u uw kat verwennen.
Voor nadere informatie en een passende behandeling van uw kat moet u altijd uw dierenarts om advies vragen.
Samenstelling:
kip (tenminste 14%), lever, varken, gemalen rijst, maïsbindmiddel, dierlijk vet, Fibrim, gemalen haver, visolie, proteïnehydrolysaat, lijnzaad, calciumcarbonaat, kaliumcitraat, kaliumchloride, DL-methionine, taurine, zout
Toegevoegde stoffen:
vitamine A (17 600 IE/kg), vitamine D3 (425 IE/kg), vitamine E (160 mg/kg), vitamine C (19 mg/kg), bèta-caroteen (0,4 mg/kg).
Opmerking: Met de aankoop van Hill's Prescription Diet Feline - K/D bevestigt u dat uw huisdier onderzocht is door een dierenarts die het gebruik van dit voer heeft aanbevolen op basis van het onderzoek en de diagnose. Gedurende de periode waarin uw huisdier gevoed wordt met Hill's Prescription Diet Feline - K/D is het aanbevolen om ten minste iedere 6 maanden uw dierenarts te consulteren met betrekking tot het gebruik van dit voer en de voortdurende verzorging van uw huisdier. Indien de gezondheidstoestand van uw huisdier op enige wijze verslechtert tijdens het gebruik van Hill's Prescription Diet Feline - K/D consulteer dan onmiddellijk uw dierenarts.
Inhoud: 12x85 gram

20,25 €