NATURAL TRAINER CAT KITTEN / JUNIOR CHICKEN POUCH 12X85 GR

Natural Trainer Cat Kitten / Junior Chicken Pouch 12 x 85 gr
Natural Trainer Cat Kitten / Junior Chicken Pouch 12 x 85 gr is natvoer voor kittens van 1 tot 12 maanden met kip en cranberry in jus voor gezonde urinewegen en blaas.

Nature meets science! Dat is het motto van het hoogwaardige voer van Natural Trainer. De voedingen van Natural Trainer maken gebruik van de natuurlijke kracht van eiwitten, groenten, fruit en planten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit smakelijke natvoer is daarom bereid met verse kip en cranberry-extract voor gezonde urinewegen. Veel katten krijgen last van blaasproblemen en cranberry beschermt hiertegen, omdat het extract voorkomt dat bepaalde bacteriën zich in de urinewegen kunnen vasthechten. Dit natvoer bestaat uit lekkere stukjes in jus en is rijk aan vocht, wat ideaal is omdat katten vaak te weinig drinken. Het voer is ook ideaal voor lacterende poezen.
- Hoogwaardig natvoer voor kittens van 1 tot 12 maanden en lacterrende poezen
- Met de kracht van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
- Met heerlijke kip
- Cranberry-extract zorgt voor gezonde urinewegen
- In jus dus rijk aan vocht
Samenstelling: gevogelte (kip 4%), varkensvlees (vers 4%), rundvlees, maïszetmeel, erwtenvezel *, mineralen, aardappelzetmeel, dextrose, gedroogd cranberry-extract * 0,01%. , * Specifieke ingrediënten van natuurlijke oorsprong.


Analytische bestanddelen: vocht 80%, ruw eiwit 10%, ruw vet 5%, ruwe celstof 0,8%, ruwe as 2%

16,80 €