NATURAL TRAINER CAT MATURE CHICKEN 1,5 KG

De Natural Trainer Cat Mature Chicken 1,5 kg is een hoogwaardig compleet droogvoer voor oudere katten kip en cranberry voor gezonde urinewegen, en gorenlipmossel en mineralen voor gezonde gewrichten en botten.
Nature meets science! Dat is het motto van het hoogwaardige voer van Natural Trainer. De voedingen van Natural Trainer maken gebruik van de natuurlijke kracht van eiwitten, groenten, fruit en planten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit smakelijke voer is daarom bereid met verse kip en cranberry-extract voor gezonde urinewegen. Veel katten krijgen last van blaasproblemen en cranberry beschermt hiertegen, omdat het extract voorkomt dat bepaalde bacteriën zich in de urinewegen kunnen vasthechten. Daarnaast is dit voer specifiek afgestemd op oudere katten. Het hoge gehalte eiwit helpt de spieren te behouden en groenlipmossel ondersteunt de gewrichten. Bovendien houdt jouw kat sterke botten en een gezond gebit door de toegevoegde vitamine D en mineralen.
- Hoogwaardig voer voor oudere katten
- Met de kracht van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
- Met heerlijke kip
- Cranberry-extract zorgt voor gezonde urinewegen
- De hoge hoeveelheid eiwit zorgt voor behoud van de spiermassa
- Met groenlipmossel en vitaminen en mineralen zorgen voor gezonde gewrichten en botten
Samenstelling: gedehydrateerde kip- en kalkoeneiwitten, rijst, vers kip- en kalkoenvlees (kip 13,5%), maïseiwit, maïs, dierlijk vet, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, lijnzaad *, erwtenvezel *, mineralen, bietenpulp *, gedroogd cichoreiwortelextract (bron van inuline) * 0,7%, biergist, groenlipmossel (Perna canaliculus) * 0,1%, zeewier (Schizochytrium spp.) *, gedroogd cranberry-extract * 0,02%. , * Specifieke ingrediënten van natuurlijke oorspron

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 33,5%, ruw vet 15%, ruwe celstof 2%, ruwe as 6,5%, calcium 1%, omega 3 0,8%.

18,99 €