NATURAL TRAINER DOG ADULT MINI CHICKEN / RICE 2 KG

De Natural Trainer Dog Adult Mini Chicken / Rice 2 kg is een hoogwaardig compleet droogvoer voor kleine volwassen honden met verse kip, Yucca en spirulina voor vitale hond en een verminderde ontlastingsgeur.
Nature meets science! Dat is het motto van het hoogwaardige voer van Natural Trainer. De voedingen van Natural Trainer maken gebruik van de natuurlijke kracht van eiwitten, groenten, fruit en planten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Dit smakelijke voer is daarom bereid met verse kip, Yucca Schidigera en spirulina, voor een vitale hond die alles binnenkrijgt wat hij of zij nodig heeft. De spirulina, eiwitten, mineralen en vitaminen zorgen voor een gezonde, actieve hond en de vitamine C helpt tandplak te reduceren. Daarnaast is er Yucca schidigera toegevoegd aan het voer, wat helpt de geur van de onlasting te reduceren. Met heerlijk fruit voor een onweerstaanbare smaak en de benodigde antioxidanten!
- Hoogwaardig voer voor volwassen honden
- Met de kracht van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek
- Met heerlijke verse kip
- Yucca schidigera helpt de geur van ontlasting te verminderen
- Met spirulina voor alle vitaminen en mineralen voor een vitale hondSamenstelling: gedehydrateerde kip- en kalkoenproteïnen 21%, verse kip 18%, maïs, maïsmeel "fioretto", rijst 10%, vet van dierlijke oorsprong, gehydrolyseerde dierlijke proteïnen, lijnzaad *, bietenpulp *, gistautolysaat, mineralen, gedroogd cichoreiwortelextract (bron van inuline) * 0,55%, maïsolie, lignocellulose, gedroogde appel in poedervorm * 0,15%, citroenconcentraat in poedervorm * 0,1%, spirulina (Arthrospira platensis) * 0,1%, gedroogd yucca schidigera-extract * 0,025%. , * Specifieke ingrediënten van natuurlijke oorsprong.


Analytische bestanddelen: ruw eiwit 27%, ruw vet 17%, ruwe celstof 2,5%, ruwe as 6,5%

13,50 €