PRINS CAT VITAL CARE STRUVITE

Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen. Er kan ook sprake zijn van een andere oorzaak met dezelfde symptomen als struvite blaasgruis. Als uw kat vaker plast en op ongewenste plaatsen, klaaglijk miauwt tijdens het plassen en als er bloed in de urine zit is het mogelijk dat uw kat last heeft van blaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening bij katten, de meest voorkomende soort blaasgruis is struvite. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van bepaalde mineralen plaatsvindt. De zuurtegraad, pH, van de urine is bepalend bij het ontstaan van kristallen, bij een hoge pH ontstaan er sneller struvite kristallen. Prins VitalCare Cat Struvite zorgt ervoor dat struvite kristallen bij de kat worden opgelost. U dient uw kat gedurende langere tijd, ca 4 maanden, Prins Struvite te voeren om herhaalde struvite vorming te voorkomen. Als bij controle door de dierenarts na deze periode het blaasgruis is opgelost kunt u overstappen op een blaasgruis voorkomende voeding, zoals Prins Cat Adult.
Easy digestion
Door het gebruik van grondstoffen van hoge kwaliteit heeft het product een zeer hoge acceptatie. De eiwitten hebben een aminozuurcompositie die gelijk is aan de lichaamsopbouw van de kat en zijn daarom goed op te nemen en te verteren. Een nieuwe productiemethode zorgt ervoor dat de grondstoffen van goede kwaliteit blijven.
Optimale vitamines and mineralen
Deze voeding bevat voor uw kat een optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen, een gematigd magnesium gehalte en zg. galaten, natuurlijk oplosbare mineralen.

Samenstelling
Gevogeltemeel, maïs, dierlijkevetten, maïsgluten, rijst, heel eipoeder, cichoreipulp, cellulose, caseïne,hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sachariden), zalmolie, lecithine, Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS).

Analyse
Vocht 9.0%
Ruw eiwit 32.0%
Ruw vet 20.0%
Ruwe as 7.0%
Ruwe celstof 2.0%
Mineralen
Calcium 1.3%
Fosfor 1.0%
Kalium 0.6%
Magnesium 0.08%
Natrium 0.6%
Chloride 0.7%
Zwavel 0.34%
Totaal Taurine 0.34%
Urineverzurende
stoffen 2.0%

Voedingswaarde
4280 Kcal/kg

Kies een variant:

Vanaf 19,95 €