PRO PLAN DOG ADULT SMALL/MINI SENSITIVE SKIN ZALM 3 KG

PRO PLAN® Small & Mini Sensitive Derma - rijk aan zalm en rijst
Complete diervoeding voor volwassen honden van minirassen en kleine rassen met een gevoelige huid.
Productinformatie
PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Derma is speciaal samengesteld voor kleine honden met een gevoelige huid. De huid kan gevoelig worden door verschillende factoren, zoals voedselovergevoeligheid, een ontsteking van het darmkanaal of stress. Sommige honden hebben meer jeuk dan andere en krabben dus ook meer, terwijl andere dan weer meer huidschilfers hebben dan honden met een normale huid.
Kleine honden hebben vaak minder last van een gevoelige huid wanneer hun voeding ingrediënten bevat die de huid en de vacht gezond houden.
PRO PLAN® Small & Mini Adult Sensitive Derma bevat een beperkte hoeveelheid eiwitbronnen en specifieke voedingsstoffen - zoals omega 3-vetzuren - die de huidreactie beperken bij voedselovergevoeligheid en zo de huid en de vacht gezond houden.
SENSI DERMA
Met specifieke gehaltes aan omega-3-vetzuren om de gevoelige huid te helpen ondersteunen. Helpt huidreacties als gevolg van voedselovergevoeligheid te verminderen.
HOGE TOLERANTIE FORMULE
Bevat een beperkt aantal eiwitbronnen om de mogelijke huidreacties van gevoelige honden te helpen verminderen.
GEBITSVERZORGING
Heeft aangetoond de opbouw van tandplak met 40% te verminderen. Uitgebalanceerde mineralen, vitamine D en de knapperige textuur van de brokjes ondersteunen gezonde tanden en tandvlees.
UITSTEKENDE SMAAK
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, met stoom bereid, voor een uitstekende smaak en eetplezier.
SPECIALE KLEINE BROKJES
Speciale kleine brokjes, gemakkelijk te kauwen en geschikt voor de kaken van kleine honden.
Voedingsadvies (g/dag)
Wij raden aan om de ideale lichaamsconditie van uw hond te behouden en overgewicht te vermijden. Onze voedingsaanbeveling is enkel een richtlijn. Om de ideale lichaamsconditie van uw hond te behouden, verhoogt of verlaagt u de dagelijkse hoeveelheid met 10-15%, naargelang de leefomstandigheden, het activiteitsniveau en de fysieke conditie van uw hond.
Volwassen gewicht(kg) Dagelijkse hoeveelheid (g/dag)
1-5 35 - 105g
5-10 105-175 g
SAMENSTELLING:
Zalm (20%), maïs, gedehydreerd zalmeiwit, maïsglutenmeel, maïsmeel, dierlijk vet, rijst (10%), gedroogde bietenpulp, mineralen, digest, gist.
TOEVOEGINGSMIDDELEN:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE/kg: Vit A: 38 500; Vit D3: 1 250; Vit E: 715.
mg/kg: Vit C: 220; IJzer(II)sulfaat-monohydraat: 220; Calciumjodaat, watervrij: 3.7; Koper(II)sulfaat-pentahydraat: 55; Mangaan(II)sulfaat-monohydraat: 55; Zinksulfaat-monohydraat: 480; Natriumseleniet: 0.34.
Technologische toevoegingsmiddelen: mg/kg: Tocoferolrijke extracten van natuurlijke oorsprong: 45.
ANALYTISCHE BESTANDDELEN:
Eiwit: 30,0%;
Vetgehalte: 18,0%;
Ruwe as: 6,5%;
Ruwe celstof: 2,5%;
Omega-3-vetzuren: 1,1%.
Inhoud: 3 kg

18,49 €