ROYAL CANIN FELINE STERILISED IN GRAVY 12X85 GR

Royal Canin Feline Sterilised In Gravy 12x85 gr

Is je kat gesteriliseerd of gecastreerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de hormoonhuishouding. Het gedrag van je kat en haar behoeften kunnen hierdoor veranderen. Je kat heeft minder calorieën nodig en kan dus met dezelfde voeding opeens dikker worden. Met speciale voeding blijft je kat makkelijker op een gezond gewicht.

Je kat en zijn persoonlijke voorkeur

Katten zijn heel kieskeurige eters. Ze hebben een persoonlijke voorkeur voor de structuur van hun natvoeding. Dit kunnen vleesbrokjes in gelei of vleesbrokjes in saus zijn. 60% van de katten geeft instinctief de voorkeur aan vleesbrokjes in saus. Sterilised in Gravy bestaat uit speciaal voor je gesteriliseerde/gecastreerde kat ontwikkelde vleesbrokjes in saus.

Andere voedingsbehoefte

Sterilisatie of castratie van je kat lijkt een kleine ingreep. Maar het gooit wel de hele hormoonhuishouding door elkaar. En haar voedingsbehoefte daalt. Toch heeft je kat wel de neiging om méér te eten. Zo dreigt overgewicht. Sterilised in Gravy is precies afgestemd op die veranderde voedingsbehoefte. Daarnaast helpt het de urinewegen ondersteunen.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, mineralen, plantaardige eiwitextracten, suiker

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (%) 9

Ruw vet (%) 2,5

Ruwe as (%) 1,6

Ruwe celstof (%) 1,5

Vochtgehalte (%) 81,5

Toevoegingsmiddelen

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3 (IE/kg) 40

E1 (ijzer) (mg/kg) 4,5

E2 (jodium) (mg/kg) 0,5

E4 (koper) (mg/kg) 3

E5 (mangaan) (mg/kg) 1,5

E6 (zink) (mg/kg) 15

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'

20,89 €