ROYAL CANIN MINI LIGHT WEIGHT CARE 3 KG

Royal Canin Mini Light Weight Care 3 kg

Royal Canin Mini Light Weight Care in 3 kg is compleet hondenvoer voor honden met een volwassen gewicht tussen de 4 en 10 kg met een neiging tot overgewicht.

Heeft jouw hond overgewicht, of komt hij snel teveel aan? Houd zijn gewicht onder controle met deze Royal Canin Mini Light Weight Care hondenbrokken. Deze lekkere brokken zijn klein van formaat en speciaal gemaakt voor honden tussen de 40 en 10 kilo (volwassen gewicht). Het voer bevat een hoog eiwitgehalte en laag vetgehalte, om te zorgen voor het behoud van de spiermassa en het verminderen van de gewichtstoename. De combinatie van oplosbare en onoplosbare vezels geeft jouw hond toch een vol gevoel, zodat hij niet constant het gevoel heeft dat hij honger heeft, maar je toch zijn gewicht onder controle kunt houden.

- Speciaal voer voor kleine honden (tussen de 4 en 10 kg volwassen gewicht)

- Zorgt voor beperking van gewichtstoename

- Hoog in eiwitgehalte en laag in vetgehalte

- Geeft de hond toch een vol gevoel

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, gerst, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, bietenpulp, cellulosepoeder, mineralen, visolie, gist en delen daarvan, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne)

Analytische bestanddelen: ruw eiwit 30%, ruw vet 11%, ruwe as 5,2%, ruwe celstof 6,6%, Omega-3 vetzuren 5,2%

Inhoud: 3 kg

31,19 €