ROYAL CANIN WET DIGEST SENSITIVE 12X85 GR

Royal Canin Digest Sensitive in GravyVleesbrokjes in saus voor katten vanaf 1 jaar met extra aandacht voor de spijsvertering
Je kat is gezond, toch? Of maak je je misschien zorgen om haar spijsvertering? Digest Sensitive in Gravy van Royal Canin is licht verteerbaar. En het helpt je kat op een gezond gewicht te blijven.
Belangrijkste kenmerken

  • Om mooi op gewicht te blijven
    Het aangepaste energiegehalte helpt het ideale gewicht van je kat te behouden.
  • Ondersteunt de urinewegen
    Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.
  • Minder ontlasting en minder geurtjes
    Ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora wat de kwaliteit van de ontlasting helpt te verbeteren en geurtjes vermindert.

SamenstellingVlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker
Analytische bestandsdelenRuw eiwit (%) 9,5Ruw vet (%) 4Ruwe as (%) 1,3Ruwe celstof (%) 0,5Vochtgehalte (%) 81
ToevoegingsmiddelenNutritionele toevoegingsmiddelenVitamine D3 (IE/kg) 175E1 (ijzer) (mg/kg) 9,3E2 (jodium) (mg/kg) 0,4E4 (koper) (mg/kg) 2,6E5 (mangaan) (mg/kg) 2,9E6 (zink) (mg/kg) 29NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van 'toevoegingen' weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staan vermeld in het overzicht met de 'Gemiddelde analyses'. 

25,09 €