TRUE INSTINCT HIGH MEAT MEDIUM ADULT CHICKEN 2 KG

True Instinct High Meat Medium Adult Chicken 2 kg

True Instinct High Meat Medium Adult Chicken in 2 kg is een volledig en natuurlijk uitgebalanceerd dieet voor de hond met 75% dierlijke ingrediënten, waaronder ontbeende scharrelkip.

Smakelijk en gezond, dat zijn de brokken van True Instinct! Deze High Meat Medium Adult Chicken variant bestaat voor maar liefst 75% uit dierlijke ingrediënten, waaronder zeer goede kwaliteit ontbeende scharrelkip. Veel vlees, veel eiwitten en dus helemaal in lijn met het dieet van de hond en zijn voorouders! Door de hoogwaardige eiwitten biedt dit voer voldoende energie voor een actief leven en zorgt het voor een betere stofwisseling, om de lichaamsconditie en het behoud van de spiermassa te ondersteunen. Het hoge gehalte antioxidanten, zoals vitamine E, seleen en zink zorgen voor een goed immuumsysteem. Tot slot bevat dit voer 25% groenten en fruit voor een volledig dieet dat de hond van alle benodigde vitaminen en mineralen voorziet. Naast natuurlijk is het voer bovendien ook zeer smakelijk, waardoor de acceptatie hoog is en dit complete voer ook geschikt is voor moeilijke eters!

- Compleet, uitgebalanceerd hondenvoer met een hoog gehalte aan hoogwaardig vlees

- 75% dierlijke ingrediënten, waaronder ontbeende scharrelkip

- Rijk aan eiwitten, voor een actief leven en een goede stofwisseling

- Zonder granen en gluten, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen

- Voor een sterk immuumsysteem

Ontbeende scharrelkip* (33%), kippenmeel (32%), gedroogde erwten*, erwtenbloem*, dierlijk vet* (6%)

(geconserveerd met natuurlijke tocoferol), gedroogde aardappel*, eiwithydrolysaten (3,5%), gedroogde cichoreiwortel*, kikkererwten*, visolie (0,5%), mineralen, gedroogde appel*, gedroogde wortel*, gedroogde

tomatenpuree*, gedroogde broccoli*, gedroogde rode vruchten*, gedroogde kelp*, gedroogde pompoen*, gedroogde rozemarijn*. *Natuurlijke ingrediënten.

Analytische bestanddelen: eiwit 39%, vet 21%, ruwe vezels 2,5%, anorganische stoffen 7%, vocht 9%, calcium 1,3%, fosfor 1%, magnesium 0,1%, Omega-0,3%, Omega-6 2,9%

Inhoud: 2 kg

17,65 €