TRUE INSTINCT HIGH MEAT MEDIUM ADULT SALMON / TUNA 2 KG

True Instinct High Meat Medium Adult Salmon / Tuna 2 kg
True Instinct High Meat Medium Adult Salmon / Tuna in 2 kg is een volledig en natuurlijk super premium dieet voor de hond met 75% dierlijke ingrediënten, waaronder zalm en tonijn zonder graten.
Smakelijk, natuurlijk en zorgvuldig uitgebalanceerd, dat zijn de brokken van True Instinct! Deze High Meat Medium Adult brok met zalm en tonijn variant bestaat voor maar liefst 75% uit dierlijke ingrediënten, waaronder zeer hoge kwaliteit zalm met tonijn zonder graten. Veel vlees, veel eiwitten en dus helemaal in lijn met het dieet van de hond en zijn voorouders: dat maakt True Instinct High Meat een super premium hondenvoeding die volledig afgestemd is op de gezondheid van jouw dier! Door de hoogwaardige eiwitten biedt dit voer voldoende energie voor een actief leven en zorgt het voor een betere stofwisseling, om de lichaamsconditie en het behoud van de spiermassa te ondersteunen. Het hoge gehalte antioxidanten, zoals vitamine E, seleen en zink ondersteunen een goed immuunsysteem. Omdat honden en wolven in de natuur tevens de maaginhoud van hun prooi eten, bevat dit voer 25% groenten en fruit. Zo ben je verzekerd van een volledig, zo natuurlijk mogelijk dieet met hoogwaardige ingrediënten dat de hond van alle benodigde vitaminen en mineralen voorziet. Naast natuurlijk is het voer bovendien ook zeer smakelijk, waardoor de acceptatie hoog is en dit complete, hoogwaardige voer ook geschikt is voor moeilijke eters!
- Complete super premium hondenvoeding met een hoog gehalte aan hoogwaardig vlees (75% dierlijke ingrediënten)
- Zorgvuldig uitgebalanceerd om volledig aan de voedingsbehoefte van de hond te voldoen
- Rijk aan eiwitten, voor een actief leven en een goede stofwisseling
- Ondersteunt spieropbouw en immuunsysteem
- Zonder granen en gluten, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen
- Met 25% groente en fruit om zo veel mogelijk aan te sluiten bij het natuurlijke dieet van de hond
Samenstelling: zalm zonder graten* (30%), kippenmeel (29%), gedroogde erwten*, tonijnmeel (7%) erwtenbloem*, dierlijk vet* (5%) (geconserveerd met natuurlijke tocoferol), gedroogde aardappel*, eiwithydrolysaten (4%),
gedroogde cichoreiwortel*, kikkererwten*, mineralen, gedroogde appel*, gedroogde wortel*, gedroogde tomatenpuree*, gedroogde broccoli*, gedroogde rode vruchten*, gedroogde kelp*, gedroogde pompoen*, gedroogde rozemarijn*. *Natuurlijke ingrediënten.
Analytische bestanddelen: eiwit 39%, vet 21%, ruwe vezels 2,5%, anorganische stoffen 8,5%, vocht 9%, calcium 1,8%, fosfor 1,2%, natrium 0,7%, kalium 0,8%, magnesium 0,11%, Omega-1,2%, Omega-6 1,9%
Inhoud: 2 kg

17,65 €