TRUE INSTINCT ORIGINAL MEDIUM ADULT LAMB 2 KG

True Instinct Original Medium Adult Lam 2kg
De True Instinct Original Medium Adult Lam 2 kg is natuurlijk hondenvoer voor middelgrote en grote hondenrassen met vers lam en 50% dierlijke ingrediënten.
Smakelijk en ook nog heel gezond! Dat is waar True Instinct voor staat. Alle True Instinct Original-voeders zijn samengesteld uit een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, voor een compleet en gebalanceerd dieet. Voer van True instinct bestaat altijd uit vers vlees gecombineerd met in dit geval rijst, haver, fruit en groenten, voor een optimale gezondheid. Deze variant voorziet het dier van veel energie en proteïnen om de actieve levensstijl van kleinere hondenrassen te ondersteunen. Het voer is vrij van mais, tarwe en soja en perfect voor de spieropbouw, energie en gezonde gewichten. Daarnaast draagt het voer bij aan een gezond immuunsysteem en goede spijvertering door de aanwezigheid van vezels die een prebiotische werking hebben. Omega -3 en 6 vetzuren zorgen voor een gezonde, glanzende vacht. En, niet onbelangrijk: door zijn goede smaak heeft dit voer een hoge acceptatie! Deze variant is geschikt voor honden van middelgrote en grote rassen tussen de 11 en 55 kg.

- Volledig voer voor honden
- Samengesteld uit verse lam, haver rijst, groenten en fruit om volledig en uitgebalanceerd te zijn
- Voor een zeer goede algehele gezondheid en een goed immuumsysteem door Vitamine E, C en selenium
- Met Omega-3 en -6 vetzuren goed voor huid en vacht
- Afgestemd op de energie van middelgrote en grote hondenrassen
- Zeer smakelijk, hoge acceptatie
- Voor honden tussen de 11 en 55 kg

Samenstelling: lam (17,5%, met 4% lever), kippenmeel (17%), bruine rijst, hele gerst (12%),gedroogde erwten, reuzel (7,5%), varkensmeel (4%) haver (3,5%), eiwithydrolysaat (3,5%), bietenpulp, mineralen, lijnzaad, visolie (0,5%), gedroogde wortel (0,35%), gedroogde appel (0,35%), gedroogde broccoli (0,15%), gedroogd rood fruit (0,01%)

Analytische bestanddelen: eiwit 28%, ruw vet 17%, ruwe vezel 3%, anorganische stof 6,5%, omega 3 0,4%, omega 6 1,6%

Inhoud: 2 kg 

15,33 €