TRUE INSTINCT ORIGINAL MEDIUM JUNIOR CHICKEN 600 GR

True Instinct Original Medium Junior Chicken 600 gr
De True Instinct Original Medium Junior Chicken 600 gr is natuurlijk hondenvoer voor pups van middelgrote en grote hondenrassen met verse kip en 60% dierlijke ingrediënten.
Smakelijk en ook nog heel gezond! Dat is waar True Instinct voor staat. Alle True Instinct Original-voeders zijn samengesteld uit een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, voor een compleet en gebalanceerd dieet. Voer van True instinct bestaat altijd uit vers vlees gecombineerd met in dit geval bruine rijst, haver, fruit en groenten, voor een optimale gezondheid. Deze variant voorziet jonge dieren in voldoende energie en proteïnen om de actieve levensstijl van pups te ondersteunen en zorgt voor een goede ontwikkeling van tanden en botten. Het voer is vrij van mais, tarwe en soja en perfect voor de spieropbouw, energie en gezonde gewichten. Daarnaast draagt het voer bij aan een gezond immuunsysteem en goede spijvertering door de aanwezigheid van vezels die een prebiotische werking hebben. Omega -3 en 6 vetzuren zorgen voor een gezonde, glanzende vacht. En, niet onbelangrijk: door zijn goede smaak heeft dit voer een hoge acceptatie!

- Volledig voer voor pups van middelgrote en grote rassen
- Samengesteld uit verse kip, haver rijst, groenten en fruit om volledig en uitgebalanceerd te zijn
- Voor een zeer goede ontwikkeling en een goed immuumsysteem door Vitamine E, C en selenium
- Met Omega-3 en -6 vetzuren goed voor huid en vacht en de ontwikkeling van het zenuwstel en de ogen
- Afgestemd op de energiebehoefte van puppies
- Zeer smakelijk, hoge acceptatie

Samenstelling: kip(23%, met 4% kippendijen), kippenmeel (13%), varkensmeel (12%', bruine rijst (9%), hele gerst (12%),gedroogde erwten, reuzel (8%), haver, eiwithydrolysaat (3,5%), bietenpulp, mineralen, lijnzaad, visolie (0,5%), gedroogde wortel, gedroogde appel (0,35%), gedroogde broccoli (0,15%), gedroogd rood fruit (0,01%)

Analytische bestanddelen: eiwit 33%, ruw vet 21%, ruwe vezel 3%, anorganische stof 7%, calcium 1,2%, omega 3 0,4%, omega 6 2,5%

Inhoud: 600 gr

5,56 €