YowUp! Cat Salmon Skin & Hair

Heerlijke en voedzame yoghurt

Laag in vet

Vrij van lactose, toegevoegde suiker en GMO's

Bevat enkel ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie

In praktische, flexibele en hersluitbare knijpverpakking

Gemaakt in Spanje

YowUp! is een natuurlijke yoghurt met een aangepaste formule voor katten. De formule bevat geen toegevoegde suikers, is lactosevrij en bevat weinig vet.

YowUp! bevat visolie en 3% zalm met een hoog gehalte aan omega 3-vetzuren (EPA en DHA), en collageen. Hierdoor draagt het bij aan een glanzende vacht en het behoud van een gezonde huid. Daarnaast zijn de omega 3-vetzuren EPA en DHA goed voor het hart. Het collageen draagt bij aan het behoud van de stevigheid en elasticiteit van de huid en de vacht. Daarnaast levert het de nodige voedingsstoffen op voor je viervoeter, wat het, samen met de zalm, tot een voedingssupplement maakt waar je kat dol op zal zijn.

YowUp! kan dankzij de praktische verpakking met een smalle tuit rechtstreeks uit de verpakking gegeven worden, verdeeld worden over het voer of over een likmat verdeeld worden. Ook is deze yoghurt geschikt om in te vriezen en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Na openen kan de hersluitbare verpakking 7 dagen lang bewaard worden in de koelkast.

2,50 €