YowUp! Dog Chicken Articular

Heerlijke en voedzame yoghurt

Bevat 0% vet

Vrij van lactose, toegevoegde suiker en GMO's

Bevat enkel ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie

In praktische, flexibele en hersluitbare knijpverpakking

Gemaakt in Spanje

YowUp! is een natuurlijke yoghurt met een aangepaste formule voor honden. De formule bevat geen toegevoegde suikers, is lactosevrij en bevat 0% vet.

YowUp! Dog Chicken Articular bevat 3% kip (geschikt voor menselijke consumptie), dat voor proteïne, voedingsstoffen en vitaminen zorgt. De kurkuma helpt ontstekingen te verminderen en het draagt bij aan de regeneratie van de gewrichten. Daarnaast bevat chondroprotectoren zoals collageen die bijdragen aan het behoud van gezond kraakbeen, soepele gewrichten en voor het behoud van sterke botten. Daarnaast levert het de nodige voedingsstoffen op voor je viervoeter, voor een voedingssupplement waar je hond dol op zal zijn.

YowUp! kan dankzij de praktische verpakking met een smalle tuit rechtstreeks uit de verpakking gegeven worden, verdeeld worden over het voer of over een likmat verdeeld worden. Ook is deze yoghurt geschikt om in te vriezen en ideaal om mee te nemen voor onderweg. Na openen kan de hersluitbare verpakking 7 dagen lang bewaard worden in de koelkast.

2,95 €